Lid worden van Scouting Beek en Donk:

Wil je lid worden van Scouting Beek en Donk? Of wil je zoon of dochter lid worden? Vul dan nu het onderstaande formuliertje in en wij nemen binnen enkele dagen contact op!

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Hoe ken je deze website:
Typ code over:

Heb je eerst nog vragen? Dan kun je ook contact opnemen via info@scoutingbeekendonk.nl

OfficiŽle inschrijving

Bij Scouting Beek en Donk mag je altijd eerst 3 keer komen kijken bij de speltak waar je lid van wilt worden. Daarna krijg je van de leiding meestal al het onderstaande formulier om je officieel in te kunnen schrijven. Bij sommige speltakken is sprake van een wachtlijst, dit zal de leiding aangeven als je je aanmeld om te komen kijken.
Wil je komen kijken of inschrijven voor de wachtlijst, vul dan graag de velden in het bovenstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op over een goed moment om te komen kijken.

Het onderstaande formulier is bedoeld voor toekomstige leden, die al hebben proefgedraaid bij de speltak. De leiding kan dan namelijk aangeven of er meteen plek is of dat er nog een wachtlijst is.

Ben je een aantal keer wezen kijken en wil je lid worden van Scouting Beek en Donk? Of wil je zoon of dochter lid worden? Download dan het Inschrijfformulier en lever deze ingevuld af bij de secretaris of bij de leiding van jouw speltak.
Let op! Dit formulier is niet bedoeld voor toekomstige leden, die nog niet zijn wezen kijken of die momenteel nog op een wachtlijst staan.
Op dit moment kun je lid worden vanaf 7 jaar, maar het kan ook op latere leeftijd. Wil je lid worden van Scouting Beek en Donk? Of wil je kind een keer komen kijken? Vul dan nu het formulier in.

Meer informatie:
Aanbod per leeftijdscategorie
Scouting Nederland

Vrijwilliger worden
Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je misschien organisatorische kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is het team van Scouting Beek en Donk op zoek naar jou!
Vrijwilliger worden

LeergeldGemert