Speltakken

Scouting is voor iedereen vanaf 4 jaar. Natuurlijk hebben niet alle jongeren dezelfde interesses. Daarom heb je bij Scouting verschillende speltakken. Zo blijft scouting altijd interessant!

7-11 jaar / Club op zaterdag van 9:30/10:00 tot 12:00 uur
welpen@scoutingbeekendonk.nl
De welpen is een groep voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar, die graag in de natuur zijn. Tijdens opkomsten doen wij verschillende spelletjes en activiteiten het liefst buiten maar soms ook binnen. De populairste activiteiten zijn kampvuur stoken, hutten bouwen en levend stratego spelen. Wij komen elke zaterdag bij elkaar van 10.00 tot 12.00, maar in de zomer van 9.30 tot 12.00, zodat we ook een tocht kunnen lopen of lekker naar de bossen kunnen gaan.

Scouts

11-14 jaar / Club op donderdag van 19:00 tot 21:00 uur
scouts@scoutingbeekendonk.nl

Explorers

14-17 jaar / Club op vrijdag vanaf 19:00 uur
explorers@scoutingbeekendonk.nl

Pivo's

Vanaf 18 jaar / Club op vrijdag vanaf 20:00 uur
pivos@scoutingbeekendonk.nl
Ook de Pivo's draaien nog enthousiast programma's die variŽren van karten en laserschieten tot brood bakken aan het kampvuur en echte pivospelletjes zoals mexxen en 1 x buts. Daarnaast gaan we ieder jaar nog een weekendje weg, waarbij we dan genieten van veel kip en drank. Maar ook als er gewerkt moet worden aan de blokhut of bij het organiseren van activiteiten staan de pivo's altijd klaar om te helpen.

Plusscouts

Vanaf 23 jaar / Club op de eerste vrijdag van de maand
info@scoutingbeekendonk.nl
De plusscouts bestaan uit oud-pivo's en vrijwilligers van Scouting Beek en Donk.
Op dit moment kun je lid worden vanaf 7 jaar, maar het kan ook op latere leeftijd. Wil je lid worden van Scouting Beek en Donk? Of wil je kind lid worden? Vul dan nu het formulier in!